Ikona mobilni menu Ikona mobilni menu

Ohlédnutí za rokem 2023


Rok 2023 byl zvláštním rokem. Vzhledem k jeho hlavním událostem, na které nepůjde nikdy zapomenout, na něj jen těžko vzpomínat jen v dobrém. Přesto se pokusíme v následujících řádcích najít to pozitivní, jelikož byl rok 2023 pro nás i významným milníkem. Dovolte, abychom vám nyní shrnuli to nejdůležitější z naší paluby.


Povinné plavání aneb jde to dělat líp

Obhájili jsme koncept povinného školního plavání formou školy v přírodě. Tento koncept je efektivním způsobem motorického učení žáků základních škol, posiluje u nich navíc spojení s přírodou, aktivní životní styl a pomáhá jim se socializovat.


Spolupráce s MŠMT

Spolupráce s ministerstvem školství vyústila ve významný milník. Pro MŠMT jsme vytvořili dokument "Minimální a optimální parametry pro výuku školního plavání", který definuje nové standardy pro plavecké vzdělávání a má za cíl zlepšit kvalitu plaveckého vzdělávání pro žáky základních škol v ČR.


Zimní radovánky: Rekordní sezona lyžařských zájezdů

V roce 2023 jsme absolvovali rekordní počet školních lyžařských zájezdů. Všechny kurzy navíc dopadly skvěle a my už netrpělivě vyhlížíme blížící se sezónu 2024.


Metodická inovace: ZŠ Enviro a ZŠ V týmu

S hrdostí oznamujeme další zdokonalení našich kurzů ZŠ Enviro a ZŠ V týmu. Tyto inovace poskytují žákům zábavný a smysluplný způsob, jak se učit hravou formou poznávat přírodu a kultivovat mezilidské vztahy.


Jaro a podzim: Sezony plné aktivit

Jarní a podzimní sezona přinesla rekordní počet kurzů ZŠ Plavání, ZŠ Enviro a ZŠ V týmu. Jsme za to rádi a těšíme se na další růst počtu kurzů v následujícím roce.


Nové partnerství: Rozšiřujeme naše horizonty

Rozšiřujeme naše lokality o nové objekty, na Moravě, v Čechách a dokonce i v Německu. Za všechny jmenujme hotel Duo a Lugsteinhof.


Léto plné plavání: Rekordní počet táborů

I letošní léto bylo o rekordním počtu akcí. Příměstských plaveckých táborů ZŠ Plavání pro veřejnost a rekordním počtu jejich účastníků se zúčastnilo zase o něco více dětí a my se těšíme v příštím roce i na akce mimo hlavní město.


Nové spojení: Spolupráce s Decathlon, Happy Sport a Amos

Jsme hrdí na to, že jsme navázali spolupráce s partnery jako Decathlon, Happy Sport a Amos, což nám umožňuje poskytovat ještě lepší a dostupnější služby a také vybavení pro naše programy.


Komunitní středisko: Otevření Flashtones Studia

Otevření Flashtones Studia v Praze znamená novou éru pro naši komunitu. Tento prostor bude sloužit jako centrum pro komunitní aktivity a smysluplná setkávání dětí i dospělých.


Plavání pro nejmenší: Start pravidelných kurzů

Rozšířili jsme naši nabídku pravidelných kurzů plavání v bazénech Ellipsis a Radotín, což nám umožnilo konečně nabídnout mimo prázdninové, každotýdenní aktivity pro veřejnost.


Digitální svět: Spuštění nových webových stránek

S radostí oznamujeme spuštění nových webových stránek Flashtones a ZŠ PRO DĚTI, které usnadní přístup k informacím a zjednoduší registraci na naše kurzy a akce, a to i díky zbrusu novému rezervačnímu systému.


Společenská odpovědnost: Podpora Člověka v tísni

Prodejem lichých ponožek ve žluté a modré barvě jsme opět podpořili organizaci Člověk v tísni, protože nám není jedno, ani to, co se děje za našimi hranicemi.


Akreditace a rozvoj: Krok vpřed pro naši metodiku

Získali jsme akreditaci MŠMT pro školení instruktorů lyžování a rozšířili jsme naši plaveckou metodiku o další hry a cvičení.


Rozšíření našeho týmu: Vítejte, kamarádi!

Jsme nadšení, že můžeme přivítat Ondru a Mariku do našeho Crew týmu, společně s dalšími skvělými kolegy z řad instruktorů.


Závěr: Rok plný úspěchů a nových možností

Rok 2023 byl pro Flashtones a ZŠ PRO DĚTI rokem plným úspěchů, inovací a nových začátků. Jsme vděční za vaši podporu a těšíme se na další kroky, které společně podnikneme na cestě k lepšímu a aktivnějšímu životnímu stylu pro všechny. Jsme rádi, že plujete s námi a jste součástí této vzrušující cesty!


ZŮSTAŇME V KONTAKTU

Přidejte se k nám! Zanechte nám svůj email a buďte první, kdo se dozví o našich nových akcích a nabídkách.

Váš e-mail

zustanme ilustrace